Instagram Shopping er på vej

Først kom de nye billedeformater til Instagram. Så kom muligheden for at lave sponsorerede opslag på Instagram, Instagram Stories, Instagram Virksomhedsprofil og nu kommer Instagram Shopping.

Med Instagram Virksomhedsprofil og Instagram Shopping, bliver Instagram endnu mere interessant for virksomheder.

Instagram har netop frigivet Instagram Shopping. Det sker samtidig med, at Facebook netop har introduceret “Forretning” til virksomheders Facebookside (se en Facebook-demoforretning på rute4700). Så vi kommer snart til at se shopping på de danske Instagram konti.

Rent praktisk vil Shopping blive vist på samme måde som tags. I stedet for at tagge personer, tagger man det eller de produkter, der er vist på billedet.

Et klik på et produkttag, vil lede dig videre til en visning af produktet med produktbeskrivelse – og herfra vil man kunne klikke sig videre til produktet på ens webshop.

Du kan få et lille sneak peek i Instagrams officielle video herunder.

Er din virksomhed klar til ændringerne på Instagram?

Få hjælp til din virksomhed på Sociale Medier
Jeg hjælper og rådgiver virksomheder om at drive forretning på de Sociale Medier – især Instagram og Facebook. Du er velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende, hvis du har spørgsmål, eller brug for min hjælp. Du kan kontakte mig på Instagram eller Facebook.