Man har en plan

…indtil dagen er begyndt.

Der stod ikke lige på min plan, at Instagram skulle komme med nyt til Stories. De kunne nu også godt tage at ringe til mig og høre, om det passer ind i mine planer, at de kom med nyheder. Tsk, tsk, tsk.

Nå, pyt. Jeg fik da skrevet et indlæg på bloggen, om de nye funktioner på Instagram Stories. Og jeg fik da også lavet en Instagram Storie.

Min plan var egentlig en morgentur, hvor jeg kunne få skudt lidt billeder. Men det blev “kun” til et billede af dagens udsigt skudt ud af vinduet med kaffen i den ene hånd, telefonen i den anden og tankerne langt, langt inde i de nye funktioner i Stories.

Til gengæld fik jeg aflyst et møde, og det gav mig lige lidt mere tid ved tasterne inden jeg henter børnebørnene tidligt. Så må jeg jo se, hvad jeg skal “kastes ud i” idag. For det kan være alt fra Pokémon Go-tur, over Bottle Flip til en tur på biblioteket, eller måske bare at lave noget kreativt af en slags. Det er…..ikke planlagt.

Egentlig er min dag i dag ikke så usædvanlig endda. For jeg starter ofte med at have en plan. En plan, der sjældent viser sig at holde ret meget. Men hvad. Så bliver dagene heller ikke kedelige.

Om den “Sociale Medie Nørd” fra @rute4700
På @rute4700 er jeg på “slap line”, men ellers hjælper og rådgiver jeg virksomheder om at drive forretning på de Sociale Medier – især Instagram og Facebook. Du er velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende, hvis du har spørgsmål, eller brug for min hjælp til Sociale Medier eller billeder i din virksomhed. Du kan kontakte mig på Instagram eller Facebook.

Dagens Instagram billede

img_20161111_124244