NYT på Instagram Stories

Nye funktioner i Instagram Stories er endnu et skridt på vejen mod Instagram Shopping. Især funktionerne tag og links, er funktioner, der vil blive brugt i Shopping. Tags til at tagge produkter, og links for at kunne lede kunder direkte i shoppen. Men lige nu, kan vi altså prøve det meste af i Stories.

De nye funktioner i Instagram Storie er:

Boomerang
Når du tager billede i Storie, kan du skifte mellem at tage et normalt billede, eller bruge boomeran funktionen. Du swirper bare mellem normal og boomerang.
instagram-boomerang

Tag
Du kan tagge personer du følger, direkte i din Instagram Storie. Du tagger som du plejer  ved at bruge @ i teksten og begynde at skrive personens navn. Så dukker alle de, der kan tagges, op i en menulinje.
tag_i_storie

Links
Links fra storie er i første omgang kun for verificerede konti. Så det er kun kendte, offentlige personer, store brands mm., der har den mulighed. Men det varer garanteret ikke længe, før alle Instagrammere kan bruge den funktion. Linket fører til det samme link, som man har i sin bio. Du finder linket i Storien i bunden, ved at swirpe på “Vis flere” (men husk, det er kun verificerede Instagrammere, der kan linke)
15007577_1206508486082113_1353129973_o

Del fra Storie til opslag
De billeder, du har liggende i Storie, kan du nu dele direkte ned i et indlæg på Instagram. Du får muligheden for at dele, ved at trykke på prikkerne, når du ser din Storie.
15051944_1206511436081818_388061703_o

De nye funktioner giver både nogle flere muligheder for alle Instagrammere. Men jeg tror især virksomheder, og andre selvstændige vil kunne bruge funktionerne. Kan man forestille sig konkurrencer, hvor man skal uploade noget i sin Storie og tagge virksomheden? Ja, ikke. Kun kreativiteten sætter begrænsningen.

Er du selvstændig, eller har du virksomhed på Instagram, så bør du ændre din konto til Instagram Virksomhedsprofil som giver dig data og statistik om dine følgere, og om hvor godt dit opslag klarer sig. Jeg er også sikker på, at du skal have en virksomhedsprofil, for kunne benytte dig af Instagram Shopping, når det kommer til alle.

Om den “Sociale Medie Nørd” fra @rute4700.
På @rute4700 er jeg på “slap line”, men ellers hjælper og rådgiver jeg virksomheder om at drive forretning på de Sociale Medier – især Instagram og Facebook. Du er velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende, hvis du har spørgsmål, eller brug for min hjælp til Sociale Medier eller billeder i din virksomhed. Du kan kontakte mig på Instagram eller Facebook.