Jeg elsker ♥ …din kommentar

Julen er hjerternes fest, og jeg elsker ♥ og kommentarer. Men det er næppe derfor, at Instagram netop nu gør det muligt at like ♥ og svare direkte på en kommentar.

Der er nærmere tale om endnu et tiltag, der skal gøre Instagram mere attraktiv for virksomheder. Men det er også et tiltag, hvor Instagram gradvist “arver” nogle af Facebook’s funktioner og samtidig tilpasser sig, hvad der sker på andre sociale medier, som fx Snapchat.

Likes på kommentarer samt en lettere mulighed for at svare direkte på en kommentar, gør det muligt for Instagram at aflæse, hvilke opslag der giver mest engagement og aktivitet. Som på Facebook, vil Instagram bruge ngagement og aktivitet i algoritmen, der blandt andet bruges til at finde ud af, hvilken type opslag vil helst vil se. Men det er samtidig et tal, virksomheder interesserer sig for.

Med en Instagram virksomhedsprofil har virksomheder for nylig fået et vigtigt indblik i, hvordan følgerskaren er sat sammen fordelt på køn, alder og geografi. Derudover kan virksomheder se andre vigtige nøgletal, som Og man får lettere overblik over hvordan de enkelte opslag klarer sig.

Instagram har tidligere meldt ud, at Instagram Shopping er på vej. Instagram Shopping kører, så vidt jeg ved, stadig kun i test på 20 udvalgte US-baserede brands. Vil du se et eksempel på Instagram Shopping, så kan du klikke på min skærmoptagelse  herunder fra Warby Parkers Instagram shop.

 

Instagram Shopping
Instagram Shopping

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om den “Sociale Medie Nørd” fra @rute4700.

På @rute4700 er jeg på “slap line”. Til daglig hjælper og rådgiver jeg virksomheder om at drive forretning på de Sociale Medier – især Instagram og Facebook.

Kontakt mig uforpligtende på @Rute4700, hvis du har spørgsmål, eller brug for min hjælp til Sociale Medier, Online Marketing eller billeder og video til brug på Sociale Medier mm.