Dagens mål

Jeg har masser af mål, og ting jeg gerne vil. Både på kort, og på langt sigt. Men i dag, der har jeg kun ét mål. Og det er at nyde søndagen ude i luften. Et dejligt lille, overkommeligt mål.

Jeg kender godt citatet om, at man skal sigte efter månen. Og rammer man ikke, lander man alligevel blandt stjernerne. Eller også …“skyder man over målet.

Citater kan på een gang være både skønne, meget rigtige – og det stik modsatte. Men når det er sagt, så elsker jeg nu citater alligevel. For det får sommetider gang i de små grå, og får mig til at tænke en ekstra gang over ting, og måske finde en ny vinkel.

Nu er det jo søndag, så mon ikke jeg bare skulle smutte ud i den friske luft, og komme igang med dagens “mål”. Men jeg gør det ikke uden lige at smide et par af de citater, jeg på en eller anden måde er kommet til at holde af.

Led mig ikke i fristelse. Jeg kan selv gå – Brigitte Bardot.

Jeg har ingen laster, kun lyster – Simon Spies.

Ha’ en skøn Instagramsk søndag.

Om den “Sociale Medie Nørd” fra @rute4700.
På @rute4700 er jeg på “slap line”, men ellers hjælper og rådgiver jeg virksomheder om at drive forretning på de Sociale Medier – især Instagram og Facebook. Du er velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende, hvis du har spørgsmål, eller brug for min hjælp til Sociale Medier eller billeder i din virksomhed. Du kan kontakte mig på Instagram eller Facebook.