Under the moon of

…Den Blå Time.

Det er ikke uden grund, at tiden kort før solopgang og lige efter solnedgang kaldes for den blå time.

Præcis på det tidspunkt bliver lyset på himlen ganske særligt, og billeder får et særligt skær.

Her til aften stod jeg og betragtede den smukke fuldmåne, der var på vej op bag træerne.

Hvis det ikke lige var fordi at der både skulle røres i sovs, og vendes andebryster på panden, var jeg nok kommet i det romantiske hjørne.

Det havde så været lidt spildt, når jeg er single. Men nu skal man selvfølgelig ikke hænge sig i små detaljer.
I stedet fik jeg åbnet vinduet, og skudt et par hurtige billeder uden at ødelægge hverken sovs eller andebryster. Ja, ja. Man kan vel multitaske…lidt.

Fuldmåne på vej op i den blå time over de smukke gamle gule bygninger på Grønnegade, gaden med strålende juletræer og ægte farverige julekugler. Så bliver det næppe mere farverigt eller romantisk. I hvert fald ikke i tusmørke og måneskin.

Nå, min telefon er ikke til fuldmåner og den slags. Den tager bedst billeder i dagslys, og så fra og til døgnets blå time. Måske skal telefonen bare have lov at holde fri, mens jeg snupper en gåtur i måneskin.

Go’ mandag aften.

Om den “Sociale Medie Nørd” fra @rute4700.
På @rute4700 er jeg på “slap line”, men ellers hjælper og rådgiver jeg virksomheder om at drive forretning på de Sociale Medier – især Instagram og Facebook. Du er velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende, hvis du har spørgsmål, eller brug for min hjælp til Sociale Medier eller billeder i din virksomhed. Du kan kontakte mig på Instagram eller Facebook.