Det bli’r en go’ dag – punktum

Når nu sneen ikke har lyst til at dale ned, var det ikke det værste vejr at komme ud i til morgen.

En stor kuglerund sol var ved at stå op over byen. Den fulgte mig, da jeg skød genvej over Grønnegades Kaserne og Høje Plads. Jeg var næsten nødt til at skyde et billede. For hvem ved, hvor længe den bliver

Uanset hvad, bli’r det en god dag. Og hvis jeg skriver punktum, så ved man ligesom bare, at sådan er det. Og man ved, at det skal der meget til at ændre. Punktum.

Ha’ en go’ onsdag. Punktum.

Om den “Sociale Medie Nørd” fra @rute4700.
På @rute4700 er jeg på “slap line”, men ellers hjælper og rådgiver jeg virksomheder om at drive forretning på de Sociale Medier – især Instagram og Facebook. Du er velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende, hvis du har spørgsmål, eller brug for min hjælp til Sociale Medier eller billeder i din virksomhed. Du kan kontakte mig på Instagram eller Facebook.