Jul i hjertet ❤️…af Næstved

Der er noget særligt ved at gå gennem byen, når mørket har sænket sig. Især her i juletiden, hvor julebelysningen hænger og hygger alle vegne.

Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke går så meget op i julen længere. Eller, det gør jeg i hvert fald ikke i år. Mit indre barn har vist mistet det der juleprogram, eller også skal programmet “bare” geninstalleres ?

Men derfor kan jeg nu godt nyde synet. Synet af byens julebelysning. Synet af butikkernes smukke julepyntede vinduer. Synet af børn, der forventningsfuldt sluger det hele på deres vej gennem byen. Synet af Jul. Synet af #JuliNæstved.

Hjertet her har jeg været forbi flere gange, og jeg har skudt mange billeder gennem det. Det er ski ikke sådan, når man får en idé ? Nå, men billedet her er et af de mange. Og jeg tumler så videre med min idé til den enten lykkes, eller jeg får en ny ?

Ha’ en dejlig aften. Og nyd synet af Jul, eller hvad du end holder af ?

Om den “Sociale Medie Nørd” fra @rute4700.
På @rute4700 er jeg på “slap line”, men ellers hjælper og rådgiver jeg virksomheder om at drive forretning på de Sociale Medier – især Instagram og Facebook. Du er velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende, hvis du har spørgsmål, eller brug for min hjælp til Sociale Medier eller billeder i din virksomhed. Du kan kontakte mig på Instagram eller Facebook.