Når der går #JuliNæstved

Næstved – Når der går #JuliNæstved.

Jeg havde næsten ondt af dem. Jeg var nemlig ret sikker på, at de var kommet for sent til “Bumleexpressen”. Det lille tog, der futtede rundt og spredte julestemning i byen idag.

Julemanden har sikkert heller ikke været til meget hjælp. Enten har han ikke haft plads i kanen på grund af pakker. Eller også har han ikke lige kunne finde vej – IGEN ?

Tsk, tsk, tsk. The same old song.

Heldigvis lod det til, at disse julemænd og -damer kendte byen bedre end deres egne nissehuer. Og således gik det til, at der alligevel kom julemusik rundt om i byen idag.

Snip, snap, snude .Håber Rudolf er derude (eller at julemanden snart får en gps)

Go’ lørdag aften og go’ fest til de, der skal til julefrokost.

Om den “Sociale Medie Nørd” fra @rute4700.
På @rute4700 er jeg på “slap line”, men ellers hjælper og rådgiver jeg virksomheder om at drive forretning på de Sociale Medier – især Instagram og Facebook. Du er velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende, hvis du har spørgsmål, eller brug for min hjælp til Sociale Medier eller billeder i din virksomhed. Du kan kontakte mig på Instagram eller Facebook.